Penha neemt de leiding in NP Breeders Futurity 3-jarigen

Penha neemt de leiding in NP Breeders Futurity 3-jarigen

21/10/2021 – Emmalee Penha (BE) heeft in de voorrondes van de NRHA Germany Non Pro Breeders Futurity voor 3-jarige paarden welke gisteren in de Ostbayernhalle in Rieden-Kreuth (DE) zijn verreden een prachtige uitgangspositie verworven voor de finales. Penha kwam aan start met Dalmore Selene [Whizkey N Diamonds] en Lightning Spook [Undercover Spook]. Met Dalmore Selene reed zij de score 214,5 en nam daarmee de leiding in zowel L4 als L3 en L2. Met Lightning Spook reed zij een 213,5 en eindigde daarmee op plaats 3 in L4 en plaats 2 in zowel L3 als L2. Beide paarden zijn bij Penha thuis geboren op opgegroeid en door haar zelf, onder de professionele begeleiding van het echtpaar Fonck, getraind.
In L1 ging Lucie Lena Egenter (DE) met de ruin Eyes Of Whiz [One Gun] met de score 212,5 aan de leiding.
Bo Brutsaert (BE) kwalificeerde zich met CJ Made Me Do It [CJ Whiz] met de score 212,5 voor zowel de L4- als L3- en L2 finale. Met KB Young N Beautiful [CJ Whiz] kwalificeerde Brutsaert zich met een 208,5 voor de L3- en L2 finale. Tom de Boever (BE) bemachtigde met Sodawhizice [SG Frozen Enterprise] met de score 207,0 zijn ticket voor zowel de L2- als L1 finale.
Suzanne Scharroo (NL) had direct bij de eerste set spins een zeer opstandige Spida [Whizkey N Diamonds] onder het zadel; einde verhaal.
De finales worden vrijdag verreden. Bezoek www.nrha.de voor aanvullende informatie.

©2021 WRS Nieuws

Foto: Emmalee Penha en Dalmore Selene. Foto: Tom Hautmann, DE

error: Content is protected !!