Grischa Ludwig domineert Open Breeders Futurity 3-jarigen

Grischa Ludwig domineert Open Breeders Futurity 3-jarigen

21/10/2021 – Met de scores 222,5 en 220,5 nam Grischa Ludwig (DE) in de voorrondes van de NRHA Germany Open Breeders Futurity voor 3-jarige paarden welke gisteren in de Ostbayernhalle in Rieden-Kreuth (DE) zijn verreden riant de leiding in L4. De 222,5 werd neergezet met SL Gunnabeyournite [Gunners Special Nite] in bezit van Sandra Linnig-Föhl; de score 220,5 met Shine My Picabo [Shine My Gun] in bezit van Alexandra Schmitz. Een bijzondere prestatie kwam van Arnaud Girinon (FR): hij kwalificeerde 3 paarden voor de L4 finale. Met Heza Frozen Inferno [Inferno Sisty Six] in bezit van Società Agricola Le Fattorie di Matilde reed Girinon een 217,5; met Snappers Voodoo [Shiners Voodoo Dr] in bezit van Klaus Tretter een 216,5; en met Lancelot Gun It [Hollywood Gun It] in bezit van Ulrich Laudenklos een 215,5. Bernard Fonck (BE) kwalificeerde 2 paarden voor de L4 finale. Met GP The Stud In Town [Hollywoodstinseltown] in bezit van Golden Paint Ranch reed Fonck een 219,0 en met JJ Roosters Olaf [Ricochet Rooster] in bezit van Anthony Gianci een 215,0.
Met de score 218,0 namen Sylvia Rzepka (DE) aan boord van AR Gunnaboy [Gunnatrashya] in bezit van AR Showhorses Rzepka & Aubruner en Stephan Rhode (DE) met Xtra Doo Little [Shiners Voodoo Dr] in bezit van Katharina Völker tussen de teugels de leiding in L3. Rhode voerde ook L2 aan.
In L1 nam Jeremy Ropert (FR) met Jag Spatigun [Colonels Smoking Gun] in bezit van Aude Gruber met de score 215,0 de leiding.
Zowel Kris Hermus (NL) en AK One Little Gun [One Gun] in bezit van AK Quarterhorses als Tom Calié (BE) en Shine Hard [Shine Chic Shine] in bezit van Sarah Struys] reden een 208,0 en kwalificeerden zich daarmee voor zowel de L3- als L2 finale. Calié bemachtigde eveneens een ticket voor de L1 finale
De finales worden vrijdag verreden. Bezoek www.nrha.de voor aanvullende informatie.

©2021 WRS Nieuws

Foto: SL Gunnabeyournite en Grischa Ludwig. Foto: Tom Hautmann, DE

error: Content is protected !!