NRHA Non Pro Euro Derby finalisten

NRHA Non Pro Euro Derby finalisten

29/10-2021 – Van de 25% Nederlandse/Belgische deelname aan de voorrondes van de NRHA European Non Pro Derby lukte het maar een paar procent om een ticket voor de finales te bemachtigen. Dries Verschueren (BE) nam met de 6-jarige merrie Smart Little Ruffle [Smart Spook] met de score 217,0 de leiding in zowel L4 als L3. Voor een finaleplaats in beide divisies was een 211,5 benodigd. Met een 214,5 kwalificeerde Verschueren zich met de 8-jarige ruin Missedouttinseltown [Hollywoodstinseltown] eveneens voor beide finales. Bo Brutsaert (BE) kwalificeerde zich met de 5-jarige merrie KB CJ Gun [CJ Whiz] met de score 216,5 eveneens voor beide finales, alsook voor de L2 finale; in deze divisie nam zij de leiding. De ondergrens voor een finaleplaats in L2 was een 210,5. Sharon de Groot (NL) en de 5-jarige hengst Tinsel Whizington [Tinsel Jac] gaan met een 212,0 door naar de L4 finale. Patricia Waaijer (NL) en de 5-jarige merrie Shinerslightningbug [[Hollywoodstinseltown] en Siebe van Bekhoven (BE) en de 6-jarige ruin WS Check My Pedigree [Wimpys Smoking Gun] reden beiden een 211,5 en gaan door naar zowel de L4- als L3-, L2- en L1 finale. In zowel L1 als in de Youth divisie nam Pauline Engel (DE) met de 7-jarige merrie Gumpatrashya [Gunnatrashya] met de score 214,5 de leiding. De ondergrens voor een finaleplaats was een 211,0.
In de APHA L4 Non Pro Derby die klasse in klasse is verreden met de NRHA voorrondes claimden Stephanie Blessing (DE) en de 5-jarige merrie Dance Gotta Gun [Spooks Gotta Gun] met de score 215,5 de titel.
De finales worden op zondag verreden. De actie is kosteloos live te volgen via de Equitá Lyon live streaming. Bezoek www.nrhaeuropeanderby.com voor aanvullende informatie.

©2021 WRS Nieuws

Foto: Dries Verschueren en Smart Little Ruffle. Foto: Wanted Photos, IT

error: Content is protected !!