Reining Futurities en Maturities te over

Reining Futurities en Maturities te over

24/09/2021 – De Europese wedstrijdagenda loopt over van de diverse reining Futurities en Maturities.
→ Bij Tenuta Elementa in Braccione (IT) is de € 100.000 added IRHA Maturity en aanvullende NRHA wedstrijd in volle gang. De Non Pro Maturity finales worden vandaag verreden en de Open Maturity finales morgen.
→ Op de BO Ranch in La Chapelle La Reine (FR) is de BO Ranch Futurity voor 3- en 4-jarigen en aanvullende NRHA wedstrijd gisteren van start gegaan. De Futurity voorziet alleen in de L4- en L2 categorie.
→ Bij Western Training Centre H&D Schultz in Wiener Neustadt (AT) is vandaag de ARHA Maturirty en aanvullende NRHA wedstrijd van start gegaan
→ Op Hipica Can Vila in San Esteve de Palauterdera (SP) gaat vandaag de NRHA Spain Maturity & 2021 Championship finale van start.
→ Vanaf 29 september tot en met 3 oktober staat in Axvalla (SE) de SRHA September Rundown Derby & Futurity en aanvullende NRHA wedstrijd op de agenda.
→ De NRHA Germany Breeders Derby 2021 en aanvullende NRHA wedstrijd staat gepland vanaf 1 oktober tot en met 9 oktober in de Ostbayernhalle in Rieden-Kreuth (DE).
→ Vanaf 12 tot en met 17 oktober organiseert NRHA France de French Futurity & finale NRHA France en aanvullende NRHA wedstrijd bij Le Petit Far West in het Parque Equestre Francilien in Le Pin (FR).
→ Vanaf 18 tot en met 23 oktober staat in de Ostbayernhalle in Rieden-Kreuth (DE) de NRHA Germany Breeders Futurity 2021 en aanvullende NRHA wedstrijd op de agenda.
Het is haast niet meer bij te houden.

©2021 WRS Nieuws

error: Content is protected !!