Americana van start gegaan

Americana van start gegaan

07/09/2020 – Afgelopen zondag is Americana 2021 nog achter gesloten deuren van start gegaan met de Americana Masters Cutting Open-, Non Pro- en Jeugd klassen. De winnende scores zijn indrukwekkend. De Open klasse (33 combinaties) is met de score 147,0 gewonnen door de Italiaan Denis Pini met Stop Ur Hot in eigendom van Michal Popov, de Non Pro klasse (34) met de score 149,0 door de Italiaans Greta Salvatori met Cat Rey Lou en de Youth klasse (8) met de score 146,0 door de Duitse Sascha Schwind met The Big Spoon.
Gisteren is het Reined Work gedeelte van de voorronden van zowel de ERCHA Open- en Limited Open Futurity en Derby als de ERCHA Non Pro- en Limited Non Pro- en Amateur Futurity en Derby verreden. In de Open Futurity (43) namen de Belg Alfons Hoefkens met Yellow Gun WR Cowboy in eigendom van WR Horses en de Italiaan Giovanni Campanaro met Dual Aristocrat Mr in eigendom van Antonio Marmo met de score 217,5 de leiding. Hoefkens nam tevens de leiding in de Limited Open divisie (25 combinaties). De score van Campanaro en Dual Aristocrat was tevens goed voor de leidende positie in de voorronde van de Open Derby (20), samen met de Italiaan Markus Schopfer met Hipcat in eigendom van Yvonne Bonda. In de Limited Open divisie (12) reden de Italiaan Davide di Giacinto en Snappy Playboy in eigendom van Pamela Palmieri de top score 212,5.
In de voorronde van zowel de Non Pro- (17), Limited Non Pro- (5) als Amateur Futurity (17) namen de Italianen Nicola Succo met A Nite With Marilyn en Gabriele Poli Barberis met First Cats Got Luck de leiding met de score 210,5. In de Non Pro Derby voorronde (13) nam de Italiaan Alessandro Tugnoli met Smarttarisdeal met de score 212,5 de leiding. In de Amateur- (10) en Limited Non Pro divisie (6) was het de Zwitserse Shirley Schalcher die met SS Smart Cash N Cerry de top score 210,5 reed.
Vandaag worden de ERCHA voorronden vervolgd met het Herd Work gedeelte.
Vanaf woensdag opent Americana haar deuren voor het publiek. Dan wordt onder andere de voorronde van de € 40.000 added Open NRHA Reining verreden.
Het volledige programma is te vinden op www.americana.de.

©2021 WRS Nieuws

Foto: Alfons Hoefkens en Yellow Gun WR Cowboy. Foto: 8 Photo Agency, IT

error: Content is protected !!