Baeck en Rzepka aan de leiding in Open Breeders Futurity 4-jarigen

Baeck en Rzepka aan de leiding in Open Breeders Futurity 4-jarigen

22/10/2021 – Gisteren zijn in de Ostbayernhalle in Rieden-Kreuth (DE) de voorrondes van de NRHA Germany Open Breeders Futurity voor 4-jarige paarden verreden en de finalisten staan vast.
Met de score 219,0 namen Cira Baeck (BE) en Sylvia Rzepka (DE) de leiding in L4. Baeck met Oak Lilith Sixtysix [Inferno Sixty Six] in bezit van Maria Cecilia Fiorucci tussen de teugels en Rzepka met Wimpy Walla Whiz [Wimpys Little Step] in bezit van Zsolt Meder onder het zadel. Rzepka voerde ook het deelnemersveld in L3 aan. In L2 was het Francesco Pedretti (IT) die met Frozen Flame [SG Frozen Enterprise] in bezit van Heike Strambach met de score 217,5 de leiding nam; in L1 waren dat Philipp Kühn (CH) en Lil West Side [Out West Whiz] in bezit van Gabriela Küng met de score 215,5.
Naast de eerder genoemde kwalificeerden meerder Nederlandse en Belgische combinaties zich voor de finales.
Met de score 218,0 kwalificeerde Baeck Custom Vintage Berry [A Sparkling Vintage] in bezit van Maria Cecilia Fiorucci voor de L4 finale.
Met de score 216,5 kwalificeerde Bernard Fonck (BE) Face To Face [Pale Face Dunnit] in bezit van Lenka Luckakova voor de L4 finale.
Met de score 214,5 kwalificeerde Roy van der Hoeven (NL) Heezshakennotstirred [Wimpyneedsacocktail] in bezit van Inanna Versteeg voor de L4, L3 en L2 finale.
Met de score 216,5 kwalificeerde Kris Hermus (NL) Miss Maggie Brown [Magnum Chic Dream] in bezit van AK Quarterhorses voor de L3 en L2 finale.
Met de score 213,5 kwalificeerde Jurgen Pouls (NL) Boemil Kairos DC [Spat Split And White] in bezit van Erma Brouwers voor de L3 en L2 finale. Pouls kwalificeerde tevens Tejanas Sparkles [Steppin
On Sparks] in bezit van Erma Brouwers voor de L2 finale met de score 210,5.
Het laatste Nederlandse tintje aan de L4 finale is ingebracht door Grischa Ludwig (DE). Met de score 217,5 eindigde Ludwig met Just On Sparks [Steppin On Sparks] in bezit van Margot van Doorne (NL) op plaats 5 in het klassement.
De Open finales voor de 4-jarige paarden worden zaterdag verreden; de Open finales voor de 3-jarige paarden vandaag.
Bezoek www.nrha.de voor aanvullende informatie.

©2021 WRS Nieuws

Foto: Oak Lilith Sixtysix en Cira Baeck. Foto: Tom Hautmann, DE

error: Content is protected !!