Non Pro finalisten NRHA Futurity

Non Pro finalisten NRHA Futurity

30/11/2021 – De Non Pro finalisten van de NRHA Futurity welke momenteel volop in gang is in Oklahoma City zijn, op een paar combinaties die een herkansing krijgen middels de troostronde na, bekend. Diverse Europeanen kwalificeerden zich voor de finales.
De Duitse Gina Maria Schumacher zich met 3 paarden heeft gekwalificeerd voor de L4 finale. Met Guns For Sale [Gunnatrashya] reed Schumacher de score 216,0, met CS Snip O Right [Snip O Lution] de score 214,5 en met Gunin Addy Tude [Gunnatrashya] de score 214,0. Een uitzonderlijke prestatie. De Amerikaanse Jennifer Gilliam nam met Surprizing Sixty Six [Inferno Sixty Six] met de score 219,5 de leiding in de voorronde van zowel L4 als L3.
De Italiaan Andrea Stillo heeft zich met SH Brown Eyed Girl [Shiners Voodoo Dr] met de score 212,0 gekwalificeerd voor de L3- en L2 finale. In L2 nam jeugdruiter Carlee McCutcheon met Starlights Voodoo [Shiners Voodoo Dr] met de score 217,0 de leiding.
De Duitse Sarah Ehrenreich kwalificeerde zich met Gunmetal Whiz Girl [Spooks Gotta Gun] met de score 210,0 voor de L1 finale. De top score 214,0 werd gereden door de Amerikaanse jeugdruiter Gavin Warren en A Chic At Nite [Magnum Chic Dream].
In de Youth divisie reed Addisyn Schmersal met Ta Dunit Redhot [Pale Face Dunnit] de top score 218,0.
De finales worden op vrijdag 3 december verreden. Bezoek www.nrhafuturity.com voor aanvullende informatie en live streaming.

©2021 WRS Nieuws

error: Content is protected !!