NRHA Wereld Kampioen titels (onofficieel)

NRHA Wereld Kampioen titels (onofficieel)

26/11/2021 – De afgelopen jaren was het tegen het einde van het jaar altijd spannend met betrekking tot de NRHA Top-10 ranglijsten. Vooral in Europa speelden wedstrijden zoals de Rome Shoot In, American en Equitá Lyon, waarin fors additioneel prijzengeld was gestoken, een belangrijke rol. Europeanen beheersen al jarenlang de Top-10, maar in 2020 was dit in verband met veel afgelaste wedstrijden ten gevolge van COVID-19 geen issue. Dit jaar zijn de Europeanen weer van de partij. Afgaande op de ranglijst zoals deze op de NRHA site staat gepubliceerd, kan met 100% zekerheid worden gezegd dat Ann Fonck (BE) de 5-jarige ruin Shines Like Spook [Smart Spook] in bezit van Rosanne Sternberg naar de Open World Champion titel heeft gereden en Klaus Lechner (AT) de 16-jarige hengst Cody Rooster Delmaso [Ricochet Rooster] in bezit van Julia Gaupmann naar de Open Reserve World Champion titel.
In de Intermediate Open divisie kan met evenveel zekerheid worden gezegd dat de World Champion titel op naam komt van de 12-jarige hengst Mr Gun Wr San Jo [San Jo Freckles] in bezit van Marleen Suttels en gereden door Tiara van Dongen (NL) en de World Reserve Champion titel op naam van de 10-jarige ruin Frankiegoestoholywod [Hollywoodstinseltown] in bezit van Thomas Soutric en gereden door Clemence Neveux (CH).
In de Non Pro divisie is de World Champion titel met dezelfde zekerheid voor Nikolai Stiller (DE) en de 9-jarige merrie Hollywood Gunrunner [Gunner] en de Reserve World Champion titel voor Dries Verschueren (BE) en de 8-jarige ruin Missedouttinseltown [Hollywoodstinseltown].
Het wachten is op de officiële bevestiging van de NRHA.

©2021 WRS Nieuws

Foto: Mr Gun WR San Jo en Tiara van Dongen. Foto: Wanted, IT

error: Content is protected !!