Populaire bloedlijnen NRHA Futurity

Populaire bloedlijnen NRHA Futurity

24/11/2021 – Morgen gaat de NRHA Futurity 2021 in Oklahoma City van start. Vanaf morgen tot en met zaterdag worden de Open voorronden verreden met in totaal 392 combinaties aan start. De Non Pro voorrondes, met in totaal 202 combinaties aan start, worden op zondag en maandag verreden. Dinsdag en woensdag staan de halve finales van de Open divisie op het programma. De Non Pro finales worden op 3 december en de Open finales op 4 december verreden.
Het Nederlandse tintje aan de Open divisie wordt verzorgd door Jimmy van der Hoeven (3 paarden), Ruben van Dorp (1 paard), Michel Sandijck (3 paarden) en Wilfred Bosscha (2 paarden).
In de Non Pro divisie wordt Europa vertegenwoordigd door de Duitse Gina Maria Schumacher (3 paarden), de Britse Tabitha Sternberg (2 paarden) en de Britse Francesca Sternberg (1 paard).
Een blik op de deelnemerslijsten laat duidelijk zien welke bloedlijnen de afgelopen jaren het meest populair zijn geweest. Er komen 58 rechtstreekse nakomelingen van Gunnatrashya [Gunner x Natrasha (Trashadeous) aan start, 47 van Shiners Voodoo Dr [Shining Spark x Voodoo Chic (Smart Chic Olena)], 41 van Spooks Gotta Whiz [Spooks Gotta Gun x Prettywhizprettydoes (Topsail Whiz)] en 38 van Inferno Sixty Six [Gunnatrashya x Snip O Gun (One Gun)].
Bezoek www.nrhafuturity.com voor aanvullende informatie.

©2021 WRS Nieuws

error: Content is protected !!